• Sharebar

Te afli în gara vieții…Te-ai pornit la drum cu multe bagaje și ți se spune că ai pierdut trenul. Te așezi pe o bancă și aștepți să vină altul. Și stai și aștepți și tot aștepți…

Cam asta se întâmplă și cu viața noastră. Credem că dacă am ratat o șansă, totul s-a terminat. Ei bine nu-i așa. Fie că recunoștem sau nu, ne folosim de această pierdere ca de o scuză pentru ceva ce n-am reușit.

Dacă te trezești că stai și aștepți să vină trenul vieții tale, ar fi bine să știi care este direcția acestuia. Stând pe bancă s-ar putea să vezi multe trenuri cu vagoane de gânduri și vise pe care să scrie Carieră, Succes, Familie, Copii, Prieteni, Iubire și altele, dar să nu știi exact încotro se îndreaptă.

Foto: Rockmixer

Dacă nu ești sigur de direcția sau ora trenului tău, nu ezita să apelezi la Biroul de informații, pentru că altfel s-ar putea să aștepți degeaba în gară. La acest birou vei găsi cu siguranță omul potrivit să te îndrume.

În momentul în care ai stabilit direcția în care vrei să mergi, te vei urca în trenul potrivit și vei descoperi că aveai locul rezervat de mult. Da, locul tău e rezervat numai pentru tine, nimeni nu ți-l poate lua, tot ce trebuie să faci este să te urci în trenul potrivit și să te lași dus. S-ar putea ca în compartiment să întâlnești alți călători care te vor însoți în drumul tău, mai ales că și ei merg în aceeași direcție. Poate că trenul va opri în multe stații în care vei fi tentat să cobori crezând că ai ajuns, dar tu știi cel mai bine unde vei ajunge.

Ei bine, mintea ta este ca o gară de gânduri și tu decizi care gând staționează și care nu. Direcția trenului este direcția pe care tu o dai vieții tale, iar cel care te însoțește în compartiment este partenerul tău de viață. Locul rezervat pentru tine este talentul tău care te face unic și pe care nimeni nu și-l poate lua.

O parte din bagajele tale sunt formate din valorile tale de viață și din cunoștințele acumulate, iar cealalaltă parte din griji și prejudecăți. Ai grijă, dacă sunt prea grele înseamnă că va trebui să le împarți altora sau să renunți la o parte din ele.

Și nu în ultimul rând, Biroul tău de informații putem fi și noi, echipa Schimbare Pozitivă, menită să te îndrume în călătoria ta. Poate ne găsești într-una din stațiile în care va opri pentru o vreme trenul tău…

Vă rugăm, poftiți în vagoane ! 🙂

Share →