• Sharebar

 

Foto: Eddy.H

Din fericire exista intuneric.. da, am zis bine, din fericire. Pentru ca intunericul ne face constienti de lumina din noi, de ceea ce ne facem pe noi unici si speciali. Cum am putea sa stim ce lectii avem de invatat, ce avem de iertat daca nu ar fi acel intuneric care ni le aduce in fata. Oare nu ne-am „plictisi” daca totul ar fi luna si bec si nu am avea de facut curatenie NICIODATA? Am mai evolua vreodata daca lucrurile ar sta asa?

Asta e unul din motivele pentru care exista TRECUTUL.  Sa ne faca constienti de Prezent, sa ne ajute sa evoluam, sa ne aminteasca ca anumite lectii nu le-am invatat, ca mai avem de iertat si de binecuvantat.

Problema e ca ne tot agatam de aspecte din trecut si daca azi, in prezentul nostru, ceva nu merge e bine sa ne dam seama ce anume din trecutul nostru ne tine, ce anume n-am eliberat sau iertat. Ne e frica sa ne uitam in intuneric, ne este frica sa privim in trecut, dar e necesar sa o facem. Intr-adevar nu e necesar sa scormonim, sa cautam motive si justificari, e important sa acceptam si sa ne detasam de acele experiente.

Ne multumim cu „lasa ca e bine si asa”, e ca si cand nu mergem la control medical decat in ultimul moment cand nu mai putem.  Sufletul tau stii ca plange cand te vede ca tot repeti greseli pentru ca nu il asculti? Iti dai seama ce trist poate fi! E ca si cand i-ai vorbi unui copil neascultator si care se incapataneaza sa ignore ceea ce ii spui. Pana vine un moment cand ceva se intampla,  vine o experienta care te trezeste dar care si doare. Ar fi bine sa nu ajungem acolo.

Mi-am dat seama cat de important e sa ne impacam cu trecutul, sa eliberam ce e de eliberat de acolo. Asta ne va reda LIBERTATEA. Stii ca tu ai aripi, nu? Ei… trecutul te tine pe loc, nu vei zbura pentru ca crezi ca atat meriti, crezi ca asta e viata ta. Nu nu… nu e asa.. TU poti ZBURA… poti sa realizezi acele vise care sunt pregatite pentru tine. Insa depinde de alegerile pe care le faci.

 

Eu te astept cu drag la BUCURESTI, sambata pe 27 octombrie, unde voi tine un workshop pe aceasta tema. Vei accepta trecutul fara regrete, te vei elibera de atasamente, vei invata cum sa traiesti prezentul cu incredere deschizandu-ti aripile si vei zbura fara  frica spre implinirea viselor tale.

http://www.schimbarepozitiva.ro/eliberarea-de-trecut-2/

 

Tagged with →  
Share →