• Sharebar

In aceste vremuri nu mai vorbim despre dezvoltare personala sau spirituala, vorbim despre transformare spirituala. E important sa ajungem la esenta noastra si la o conectare profunda cu tot ce inseamna divinul din noi. Insa ce am observat acum si o simt ca pe un test care se amplifica pe zi ce trece este faptul ca pentru a reusi sa fim centrati si conectati e nevoie sa ne desprindem de orice fel de conditionari. Ai acces la abundenta, ai acces la informatie, ai acces la prosperitate doar setandu-ti intentia ca ceea ce e potrivit sa vina spre tine. Vad foarte multe lume care se autosaboteaza spunand: “E scump sa merg la acel curs”, “Nu imi permit sa cumpar…”, “Cine sunt eu sa fac asta?”, “Nu pot sa imi las familia pentru ca depinde de mine”, “Trebuie sa raman in aceasta relatie pentru ca daca plec el/ea o sa sufere”. Puteti sa faceti voi lista voastra cu ce va impiedica sa va transformati ACUM.

Asadar testul spre transformarea ta spirituala este CREDINTA. Cand ai credinta si iti spui: “Daca e important pentru mine sa fiu la acel curs sa se aranjeze toate lucrurile astfel incat sa fiu acolo”, “Daca aceasta relatie e cea potrivita pentru mine toate lucrurile se vor aranja in asa fel incat sa stiu asta.” E un nou mod de a gandi, de a arata Universului DISPONIBILITATEA TA, CREDINTA TA si nu de a spune TU universului limitarile tale. Nu crezi ca le stie si nu crezi ca ar vrea sa te ajute sa le depasesti?! Cine crezi ca esti TU astfel incat “aranjezi”  si sa “controlezi” lucrurile?! 🙂

E important insa atunci cand tu lansezi aceasta afirmatie catre Univers sa te detasezi de ea. Nu o tine ca pe un balon lipit de tine pentru ca atunci nu va mai putea sa mearga in Univers, sa adune informatiile si sa vina cu acele solutii ca tu sa le materializezi. Atentie pot aparea solutii miraculoase dar de cele mai multe ori se lucreaza cu TINE, adica tu va trebuie sa actionezi, sa spui NU unei relatii, sa iti asumi sa mergi la un curs desi teoretic nu ai bani etc. Insist pe partea financiara pentru ca de ea ne agatam cel mai des si nu facem multe lucruri pentru ca “nu avem bani”. O scuza buna! Asadar cand vrei sa faci ceva si iti vin in cap tot felul de limitari imagineaza-te cum ai acel balon in mana si vrei sa te urci pe el. 🙂 Poti face asta? Nu crezi ca asta faci si tu de fiecare data cand incerci sa controlezi lucrurile ce se intampla in viata ta? Nu crezi ca viata ta ar fi mai frumoasa daca ti-ai da voie sa fii conectat cu Divinul din tine si ar curge prin tine toate darurile? Poate o sa te intrebi acum: si daca as lasa toate darurile sa vina si sa curga prin mine ce as mai face apoi? Am sa ma plictisesc. Crede-ma nivelurile de evolutie sunt spre interior, nu e o scara pe care o urci. Vei fi provocat sa iti pui darurile in valoare in forme si culori nedescrise si viata pe care o vei trai va fi una in care credinta, increderea si actiunea fac casa buna.

Daca esti pregatit de transformare spirituala trece te rog acest test. Ia o situatie si aplica ce ti-am spus mai sus si SIMTE pe propria piele transformarea. Daca nu esti pregatit, te rog nu te mai intreba de ce viata ta este asa cum e, pentru ca stii deja raspunsul.

Asumati ROLUL pentru care ai venit aici, a venit timpul.

Voi vorbi mai multe despre acest subiect la Seara Pozitiva ce va avea loc la CLUJ pe 11 iunie, 18:30.

http://www.schimbarepozitiva.ro/trezirea-puterii-interioare/

De asemenea am inceput un program de conectare la divinul din noi pe care il veti gasi pe pagina mea de facebook:

https://www.facebook.com/deliamuresan4

 

Delia Muresan, Spirirual Coach

Share →