• Sharebar

O noua perspectiva asupra vietii - www.schimbarepozitiva.ro

“Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim in ei” – Jacques Salome

Asociaţia Schimbare Pozitivă îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să readucă pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

  • Viziunea Asociaţiei este de a fi unica organizaţie cu acoperire naţională care oferă un loc de întâlnire şi împărtăşire dintre cei care oferă servicii în domeniul dezvoltării personale şi cei care caută o schimbare pozitivă.
  • Misiunea Asociaţiei este de a fi alături de oameni şi de a-i ghida într-un moment în care aceştia simt că s-au rătăcit, prin crearea unui cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, locul de întâlnire dintre cei care DEJA au făcut o schimbare şi cei care VOR să facă o schimbare în viaţa lor.

Atunci când vrei să faci o schimbare sau atunci când schimbarea “vine peste tine”, noi îţi oferim o altă perspectivă. Indiferent dacă este vorba de o schimbare în planul personal sau profesional, în noi vei avea parteneri de încredere.

Schimbarea vine în viaţa ta pentru că te-ai rătăcit şi ai luat-o pe un drum care nu era drumul TĂU. Noi te vom ghida să revii pe acel drum, să dai norii la o parte şi să îţi trăieşti cu adevărat viaţa, viaţa TA nu a celor din jurul tău.

Considerăm că tu eşti special, unic, deosebit, minunat şi meriţi să ai parte de tot ce e mai bun şi mai frumos în viaţă. Alături de noi îţi descoperi resursele, îţi dezvolţi potenţialul şi atingi obiective îndrăzneţe.

Înveţi să îţi schimbi modul în care gândeşti, înveţi să iubeşti viaţa cu tot ce îţi oferă ea şi ajungi să te uimeşti pe tine.

Suntem aici pentru TINE, suntem cei care te pot conduce spre împlinirea celor mai îndrăzneţe vise.

Echipa Schimbare Pozitiva